Skip to content

Cart

Your cart is empty

Callie Mint Dress

Sale price€109.00

Fustani 'Callie' është art. Dekolteja përmban një përshtatje të lirë dhe rripa të gjerë, prerje perfekte të belit që krijonë iluzionin e një trupi me linja perfekte. Ky fustan mahnitës ju ofron mundësinë për të personalizuar pamjen tuaj, nëse dëshironi të jeni në qendër të vëmendjës.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Veshje e dyanshme

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

________________________________

The 'Callie' dress is art. The décolleté features a loose fit and thick straps, perfect waist cut-outs that create the illusion of an hourglass body. This stunning ensemble offers you the freedom to customize your look effortlessly. If you're ever in the position to stand up and stand out this dress is the perfect choice.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Wearable in two ways

Care: Machine wash cold

Size:
Callie Mint Dress
Callie Mint Dress Sale price€109.00