Skip to content

Cart

Your cart is empty

Boena Purple Dress

Sale price€139.00

Fustani maxi 'Boena' është një pjesë e elegancës. Ky fustan është krijuar për t'ju bërë qendrën e vëmendjes në çdo event që merrni pjesë. Një nga karakteristikat është prerja e hapur në pjesën e përparme. Pjesa më e spikatur e fustanit 'Boena' është mënga e cila është e stolisur me gurë të bukur dhe me shkëlqim. I punuar me vëmendjen më të madhe ndaj detajeve, fustani 'Boena' është një spektakël në çdo kuptim.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Një krah me gurë vezullues

Përkujdesja: Pastim Kimik

____________________

The 'Boena' maxi dress is a piece of elegance and sophistication. This exquisite gown is designed to make you the center of attention at any event you attend. One of the standout features is the open cut in the front. The most striking part of the 'Boena' dress is the sleeve which is adorned with beautiful, shinny stones. Crafted with the most attention to detail, the 'Boena' dress is a showstopper in every sense.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: One sleeve with stones

Care: Dry Clean Only

Size:
Boena Purple Dress
Boena Purple Dress Sale price€139.00