Skip to content

Cart

Your cart is empty

Arna Gold Dress

Sale price€39.00 Regular price€109.00

Fustani 'Arna' metalik tërheq dritën dhe jep një pamje magjepsëse. Prerja e fustanit është krijuar për të theksuar format e trupit tuaj, me një detaj në pjesen e pasme që i shton elegance fustanit. Hapja tek këmba shton një tjetër element, duke ju lejuar të tregoni njërën këmbë duke ecur. Pëlhura është gjithashtu e lehtë dhe e rehatshme, duke e bërë të lehtë lëvizjen. Ky fustan është i përsosur për evente të ndryshme dhe çdo rast ku ju dëshironi të shkëlqeni.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester, 5% Elastik

Detajet: Gjatësi maxi

Përkujdesja: Pastrim në dorë me ujë të ftohtë

___________________________

The 'Arna' metallic dress catches the light beautifully and adds a glamorous touch to any occasion. The fit of the dress is designed to accentuate the curves of your body, with a draped back that adds a touch of elegance to the look. The side slit adds another element of drama, allowing you to show off a little leg as you walk. The fabric is also lightweight and comfortable, making it easy to move around in. This dress is perfect for a formal event, a night out on the town, or any occasion where you want to make a statement and turn heads.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% POLYESTER 5% SPANDEX

Details: Maxi hem

Care: Hand Wash Cold Only

Size:
Arna Gold Dress
Arna Gold Dress Sale price€39.00 Regular price€109.00