Skip to content

Cart

Your cart is empty

Agnessa Dark Purple Dress

Sale price€129.00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout

Size:

Fustani 'Agnessa' ka një dekolte të hapur dhe të asimetrike, me detaje unike të gurëve shkëlqyes, së bashku me detaje të rrudhosura në pjesën para dhe në bel. Fustani gjithashtu ka një shpinë të hapur dhe gjatësi maxi.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali:95% Polyester 5% Spandex

Detajet: Dekolte të hapur

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

_____________________ 

The 'Agnessa' dress features an open and asymmetric neckline with unique embellishments of sparkling stones, along with ruched details on the front and waist. The dress also has an open back and a maxi length.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Open decolte

Care: Machine Wash Cold

Agnessa Dark Purple Dress
Agnessa dark purple dress Sale price€129.00