Skip to content

Cart

Your cart is empty

1460 8 Eye Boot Black

Sale price€175.00 Regular price€219.00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout

Size:

Nëse është një këpucë e Dr. Martens që bënë diferencën është këpuca klasike Eye Boot Black. Këto çizmë të shkurtëra janë 100% lëkurë që përshtatet me formën e këmbës dhe është shumë e rehatshme për ta veshur. Këto këpucë kanë formë të rrumbullakët para, një detaj për ti tërhequr mrapa, një platformë të ulët, dhe detajet e qepjës me ngjyrë të verdhë rreth këpucës.

Materiali: Pjesa e sipërme: 100% lëkurë

Pjesa e brendshme: 75% tekstil, 25% lëkurë

Pjesa për vendosjen e shputës: 100% Gomë

Ngjyra: E zezë

____________________________

If there is one leather that epitomizes Dr. Martens footwear, it's the classic Eye Boot Black Leather. These black ankle boots are made of 100% leather that molds to the feet and gets more comfortable with wear. Black leather ankle boots from Dr. Martens featuring a round toe, a pull tab at the rear, a low heel, a front lace-up fastening, and contrast stitching details.

Material: Upper: 100% Leather

Lining: 75% Textile, 25% Leather 

Sole: 100% Rubber

Color: Black

Save 20%
1460 8 Eye Boot Black
1460 8 eye boot black Sale price€175.00 Regular price€219.00