Skip to content

Cart

Your cart is empty

VALENCIA BLACK PATENT

Sale price€49.00 Regular price€89.00

Dukuni me stil dhe ndjehuni rehat në takën me platformë 'Valencia'. Ajo përmban një material me shkëlqim me rripa në kyçin e këmbës dhe një rrip të vetëm përpara. Këta rripa mbështetës ju japin besimin për të ecur me stabilitet dhe hijeshi.

Lartësia e përafërt e takës: 13.8 cm / 5.43" (inch)

Lartësia e përafërt e platformës: 3.5 cm / 1.37" (inch)

Materiali: Lëkurë Artificiale

Ngjyra: E zezë

_______________________

Look stylish and feel comfortable in the 'Valencia' platform heel. It features a shiny material with straps at the ankles and a single strap to the front. These supportive straps give you the confidence to walk with stability and grace.

Lartësia e përafërt e takës: 13.cm / 5.43" (inch)

Lartësia e përafërt e platformës: 3.5 cm / 1.37" (inch)


Fabric: PU Leather

Color: Black

Size:
VALENCIA BLACK PATENT
VALENCIA BLACK PATENT Sale price€49.00 Regular price€89.00