Skip to content

Cart

Your cart is empty

Sidnee Black

Sale price€79.00 Regular price€169.90

Tax excluded. Shipping calculated at checkout

Title:

Çizmet 'Sidnee' janë elegante dhe femërore, ndërkohë që ofrojnë komoditet. Këto çizme kanë formë të rrumbullakët dhe lidhëse. Platforma e gjërë siguron lartësi. Vishini ato me gjithçka, nga xhinse deri tek fundet.

______________________

'Sidnee' boot is both stylish and feminine whilst offering the usual comfort. These boots have rounded toes and tonal laces. The chunky gripped soles provide a bit of height. Wear them with everything from jeans to skirts.

Save 54%
Sidnee Black
Sidnee black Sale price€79.00 Regular price€169.90