Skip to content

Cart

Your cart is empty

Lavina Black Set

Sale price€109.00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout

Size:

Seti i preferuar 'Lavina' prej sateni është një pjesë mahnitëse dy-pjesësh i punuar nga një pëlhurë sateni elastike dhe luksoze. Pjesa e sipërme e setit përmban një korset me kupa të formuara butësisht që theksojnë dhe përmirësojnë zonën e bustit. Fustani është dizanjuar të jetë deri në dysheme, duke krijuar një efekt mahnitës sirene që thekson linjat dhe shton një prekje drame në pamjen e përgjithshme. Ky set është një domosdoshmëri në çdo garderobë, pasi pëlhura e tij luksoze dhe silueta e hijshme e bëjnë atë një pjesë të gjithanshme dhe të përjetshme për çdo rast të veçantë ose ngjarje formale.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Pëlhurë sateni

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

____________________

The 'Lavina' favorite satin set is a breathtaking two-piece ensemble crafted from a luxurious stretch satin fabric. The top of the set features a corseted bodice with softly shaped cups that enhance and flatter the bust area. The skirt is elegantly designed to be floor-length, creating a stunning mermaid effect that accentuates the curves and adds a touch of drama to the overall look. This set is a must-have in every wardrobe, as its luxurious fabric and flattering silhouette make it a versatile and timeless piece for any special occasion or formal event.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Satin fabric

Care: Machine Wash Cold

Lavina Black Set
Lavina black set Sale price€109.00