Skip to content

Cart

Your cart is empty

Kendra Silver Dress

Sale price€49,00 Regular price€79,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Pëlhurë që shkëlqen me çdo dritë, e kombinuar me një dekolte të hapur dhe një detaj të mrekullueshëm përpara, e bën fustanin 'Kendra' një kryevepër që është perfekt për raste elegante, duke lënë gjurmë admirimi ndërsa lëvizni. Fustani ka kupa të vendosura në pjesën e gjoksit për komoditet dhe mbështetje. Vishni 'Kendra-n' tuaj në takime dhe mbrëmjeve me shoqëri.

Modelja ka të veshur: Masen S

Materiali: 95% POLYESTER 5% SPANDEX

Detajet: Material vezullues

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

_______________________

A dazzling fabric that sparkles with every glimpse of light, combined with an open neckline and a striking front detail, makes the 'Kendra' dress a masterpiece that is perfect for elegant occasions, leaving a trail of admiration as you move. The dress boasts built-in bra cups for comfort and support. Wear your 'Kendra' on date and girls nights out.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% POLYESTER 5% SPANDEX

Details: Glittery fabric

Care: Machine wash cold

Size:
Save 38%
Kendra Silver Dress
Kendra Silver Dress Sale price€49,00 Regular price€79,00