Skip to content

Cart

Your cart is empty

ENVIE SILVER

Sale price€15.00 Regular price€109.00

Modeli ikonë i platformës 'Envie' me një takë marramendëse është krijuar për të nxjerrë në pah siluetën femërore me gurë shkëlqyes, duke i dhënë asaj sensualitet dhe elegancë. E përkryer për eventet tuaja.

Lartësia e përafërt e takës: 14.5 cm / 5.70 " (inch)

Lartësia e përafërt e platformës: 4 cm / 1.57" (inch)

Materiali: Lekurë Artificiale dhe gurë 

Ngjyra: Argjend

_______________________ 

The iconic 'Envie' platform model with a staggering heel is made to highlight the feminine silhouette with sparkling stones, giving it sensuality and elegance. Perfect for your events.

Heel Height approx.: 14.5 cm / 5.70 " (inch)

Platform Height Approx.: 4 cm / 1.57" (inch)

Fabric: PU Leather and Stones

Color: Silver

Size:
ENVIE SILVER
ENVIE SILVER Sale price€15.00 Regular price€109.00