Skip to content

Cart

Your cart is empty

COSIAA-11 BLACK

Sale price€29,00 Regular price€65,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Me këpucën 'Cosiaa' bëhuni gati të tërhiqni vëmendje! E vendosur në një platformë, kjo sandale e përshtatshme me lidhëse përmban diamantë të rremë që vezullojnë dhe një hapje katrore në pjesën para. Vishni ato me fustanin tuaj të preferuar.

Lartësia e përafërt e platformës: 2.5 cm / 0.98" (inch)

Lartësia e përafërt e takës: 13 cm / 5.11 inch

Materiali: Mëndafsh i lëmuar sintetik

Ngjyra: Nude

__________________________

Pop the 'Cosiaa' and get ready to stun! Set on a sky-high platform, this hot lace-up sandal features glimmering rhinestones and a square toe. Wear them with your favorite dress.

Platform Height Approx.: 2.5 cm / 0.98" (inch)

Heel Height approx.: 13 cm / 5.11 inch

Fabric: Smooth Suede

Color: Nude

Size:
Save 55%
COSIAA-11 BLACK
COSIAA-11 BLACK Sale price€29,00 Regular price€65,00