Skip to content

Cart

Your cart is empty

CATARINA BLACK

Sale price€59,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


'Catarina' e zezë është një takë e përjetshme me një majë të mprehtë me një rrip për këmbë të sigurt. Dizajni unik në pjesën e përparme i shton një prekje të veçantë çdo veshjeje. Me një përshtatje të rehatshme, është ideale për t'u veshur gjatë gjithë ditës.

Lartësia e përafërt e takës: 11.5 cm / 4.52" (inch)

Materiali: Shaull prej Gome dhe Gurë

Ngjyra: E zezë

__________________

The 'Catarina' black is a timeless heel with a pointy toe with a strap for secure footing. The unique design at the front adds a distinct touch to any outfit. With a comfortable fit, it’s ideal for all-day wear.

Heel Height approx.: 11.5 cm / 4.52" (inch)

Fabric: PVC and Stones

Color: Black

Size:
CATARINA BLACK
CATARINA BLACK Sale price€59,00