Skip to content

Cart

Your cart is empty

Aryaa Frezia Dress

Sale price€59.00 Regular price€99.00

Fustani 'Aryaa' është një fustan i gjatë formal dhe modest që është i përshtatshëm për raste të ndryshme. Me dizajn me mëngë të gjata dhe detaje të thjeshta që i japin veshjes një pamje klasike. Fustani ka një dekolte V që është e thellë, gjë që shton modestinë e veshjes. Efekti draping fillon nga beli dhe vazhdon deri në fund të fustanit që krijon një figurë të bukur. Ky fustan është një kombinim perfekt i elegancës, modestisë dhe feminitetit. Do të ishte një zgjedhje e shkëlqyer për ngjarje zyrtare si gala, dasma dhe evente të tjera.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 98% Poliester 2% Elastik

Detajet: Mëngë të gjata

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

_____________________

The 'Aryaa' dress is a formal and modest long dress that is suitable for different occasions. Featuring long sleeves design and simple cuff details that give the dress a classic look. The dress has a V-neckline that it's deep, which adds to the dress's modesty. The draping effect emanates from the waist and continues to the bottom of the dress that creates a beautiful figure. This dress is a perfect combination of elegance, modesty, and femininity. It would be an excellent choice for formal events such as galas, weddings, and other formal gatherings.

Model is wearing: Size S

Fabric: 98% POLYESTER 2% SPANDEX

Details: Long Sleeves

Care: Machine wash cold

Size:
Aryaa Frezia Dress
Aryaa Frezia Dress Sale price€59.00 Regular price€99.00