Skip to content

Cart

Your cart is empty

Ariana Green Dress

Sale price€99.00

'Ariana' është një fustan me një pëlhurë elastike që ofron rehati dhe lehtësi në lëvizje. Fustani është dizajnuar për të qenë i gjithanshëm dhe i lehtë për t'u veshur, duke e bërë atë të përshtatshëm për raste të ndryshme. Me një detaj të lidhur para që shton një prekje interesante dhe unike në veshje. Ky detaj unik thekson stilin e përgjithshëm të fustanit, duke e bërë atë të dallohet. 'Ariana' është një opsion elegant dhe i gjithanshëm për dikë që kërkon një fustan që mund të vishet për raste të ndryshme.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 98% Poliester 2% Elastik

Detajet: Përshtatje të ngushtë

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

__________________________

The 'Ariana' dress is a maxi length dress made from a stretchy fabric that provides comfort and ease of movement. The dress is designed to be versatile and easy to wear, making it suitable for various occasions and body types. Featuring a twisting front detail that adds an interesting and unique touch to the dress. This unique detail enhances the overall style of the dress, making it stand out and adding a touch of sophistication. The 'Ariana' dress is a stylish and versatile option for different occasions.

Model is wearing: Size S

Fabric: 98% Polyester 2% Spandex

Details: Slim fit 

Care: Machine Wash Cold

Size:
Ariana Green Dress
Ariana Green Dress Sale price€99.00