Skip to content

Cart

Your cart is empty

Melia Black Dress

Sale price€79.00

Fustani 'Melia' është një zgjedhje elegante dhe përshtatshme për çdo rast. Kjo gjatësi midi është elegante dhe praktike, e përshtatshme për ambiente të ndryshme. Fustani ka një dekolte katrore, duke i dhënë një prekje unike dizajnit të thjeshtë. Fustani 'Melia' është një zgjedhje e shkëlqyeshme për një sërë eventesh, nga darkat dhe netët e takimeve.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 90% Polyester 10% Spandex

Detajet: Dekolte katrore

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

____________________

The 'Melia' dress is a chic and timeless choice for any occasion. This midi length is both stylish and practical, suitable for various settings. The dress showcases a square decolete, adding a touch of uniqueness to the simple design. The 'Melia' dress is a great choice for a variety of events, from dinner parties and date nights.

Model is wearing: Size S

Fabric: 90% Polyester 10% Spandex

Details: Square neckline

Care: Machine Wash Cold

Size:
Melia Black Dress
Melia Black Dress Sale price€79.00