Skip to content

Cart

Your cart is empty

Mariposa Green Dress

Sale price€89.00

Fustani elegant dhe modest 'Mariposa' përmban një dekolte të mbyllur dhe mëngë të gjata, duke nxjerrë një pamje të rafinuar. Joshja delikate e veshjes qëndron në të çarën e hapur në anën e pasme. E dizenjuar në  mënyrë të kujdesshme, fustani ofron një formë perfekte që plotëson me hijeshi trupin tuaj. Dizajni i tij siguron që të bjerë mbi trupin tuaj me një ndjenjë hiri dhe elegance. Vetë fustani 'Mariposa' është bërë nga një pëlhurë luksoze, e lëshuar që rrit elegancën dhe lëvizjen e tij, duke e bërë atë një zgjedhje ideale për netët e takimeve ku dëshironi të tregoni vetëbesim dhe hijeshi.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 98% Polyester 2% Spandex

Detajet:e hapur në anën e pasme

Përkujdesja:Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët.

_______________________

The 'Mariposa' elegant and modest dress features a closed neckline and long sleeves, projecting a refined aura. The subtle allure of the dress lies in the open slit on the back, adding a hint of intrigue to the overall look. Designed with careful consideration, the dress offers a perfect shape that gracefully complements your body. Its flowing design ensures that it falls over your body with a sense of grace and elegance. The 'Mariposa' dress itself is made from a luxurious, flowing fabric that enhances its elegance and movement, making it an ideal choice for date nights where you want to exude confidence and charm.

Model is wearing: Size S

Fabric: 98% Polyester 2% Spandex

Details: open slit on the back

Care: Machine Wash Cold

Size:
Mariposa Green Dress
Mariposa Green Dress Sale price€89.00