Skip to content

Cart

Your cart is empty

Liona Red Dress

Sale price€129.00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout

Size:

Fustani 'Liona' ka një dekolte të mbyllur dhe shpinë të hapur. Rreth dekoltesës dhe pjesës së shpinës, ka gurë zbukurues që e bëjnë atë shumë të veçantë. Pjesa më unike e fustanit është pjesa e shpinës, ku ai lidhet në tre vende. Fustani ka gjithashtu një këmbë të hapur dhe gjatësi maxi.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Polyester 5% Spandex 

Detajet: Shpinë të hapur 

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët 

The 'Liona' dress has a closed neckline and an open back. Around the neckline and the back, there are embellished stones that make it very special. The most unique part of the dress is the back where it ties in three places. The dress has a thigh-high slit and a maxi length.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Open back

Care: Machine Wash Cold

Liona Red Dress
Liona red dress Sale price€129.00