Skip to content

Cart

Your cart is empty

Karly Emerald Rhinestone Dress

Sale price€79.00 Regular price€129.00

Dukuni magjepsëse dhe përgatituni të tërhiqni vëmendje në fustanin 'Karly'. Me rripa të hollë, rrudhosje dhe dorëza, 'Karly' është krijuar nga materiali i rehtshem me gurë shkëlqyes gjatë gjithë fusanit, ai gjithashtu permban edhe një shtresë të dytë. Kombinoje me taka dhe aksesorë për të kompletuar pamjen.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Gurë zbukurues në të gjithë fustanin

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

__________________

Exude glamour and prepare to turn heads in the 'Karly' midi dress. Features thin straps, ruched detailing, and gloves, 'Karly' is crafted from a flattering fabric with rhinestones all over the dress, the dress is also double lined. Pair with heels and accessories to complete the look.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Rhinestones all over the dress

Care: Machine wash cold

Size:
Karly Emerald Rhinestone Dress
Karly Emerald Rhinestone Dress Sale price€79.00 Regular price€129.00