Skip to content

Cart

Your cart is empty

Juno Green Blue Dress

Sale price€49,00 Regular price€69,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


'Juno' është një fustan i bukur që ofron një dizajn unik. Fustani përmban një përzierje të toneve blu dhe jeshile, e cila krijon një efekt gradient magjepsës. Fustani është dizenjuar që të jetë i gjatë dhe i lehtë, duke shtuar një prekje elegante dhe e bën atë të përshtatshëm për raste të ndryshme. Modeli me grep i përdorur në fustan jo vetëm që shton interesin vizual, por gjithashtu ofron një ndjenjë të lehtë dhe perfekte për ditë të nxehta. Pjesa e pasme formon një model të kryqëzuar, duke krijuar një element vizual tërheqës që nxjerr në pah pjesën e shpinës. Ky detaj i shton një dizajn moderne fustanit, duke e bërë veshjen në modë dhe unike. 'Juno' është perfekt për një rast të veçantë, dalje në plazh apo ndonjë event ku dëshironi të bëni tërhiqni vëmendje.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% POLYESTER 5% SPANDEX

Detajet: Përzierje të toneve blu dhe jeshile

Përkujdesja:  Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët 

_____________________

The 'Juno' is a stunning piece that showcases a unique and intricate design. The dress features a mix of blue and green tones, which creates a captivating gradient effect. The dress is designed to be long and flowy, reaching down to the ankles adding an elegant touch and makes it suitable for various occasions. The crochet pattern used in the dress not only adds visual interest but also provides a lightweight and breathable feel. The back forms a crisscross pattern, creating a captivating visual element that highlights the back area. This design detail adds a modern twist to the overall look, making the dress both fashionable and unique. The 'Juno' would be perfect to wear for a special occasion, beach outing, or any event where you want to make a stylish statement.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% POLYESTER 5% SPANDEX

Details: A mix of blue and green tones

Care: Machine Wash Cold

Size:
Save 29%
Juno Green Blue Dress
Juno Green Blue Dress Sale price€49,00 Regular price€69,00