Skip to content

Cart

Your cart is empty

JAY SILVER

Sale price€49.00 Regular price€99.00

Këto sandale të gjithanshme me majë të hapura vijnë në pëlhurë të shkëlqyeshme me një takë të trashë dhe platformë të rehatshme, duke shtuar një bukuri të pandryshuar femërore në veshjet tuaja.

Lartësia e përafërt e platformës: 3.5 cm / 1.38" (inch)

Lartësia e përafërt e takës: 13.5 cm / 5.3" (inch)

Materiali: Pëlhurë e shkëlqyeshme

Ngjyra: Argjendi

_________________________

These versatile open-toe sandals come in fine bright fabric with a chunky high heel and comfortable platform, adding some unadulterated feminine charm to your wardrobe.

Platform Height Approx.: 3.5 cm / 1.38" (inch)

Heel Height Approx.: 13.5 cm / 5.3" (inch)

Material: Fine Bright Fabric 

Color: Silver

Size:
JAY SILVER
JAY SILVER Sale price€49.00 Regular price€99.00