Skip to content

Cart

Your cart is empty

Gema Black Dress

Sale price€89.00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout

Size:

Fustani 'Gema' ka një dekolte V që zgjat zonën e qafës dhe tërheq vëmendjen në fytyrë. Fustani përmban gjithashtu një detaj në pjesën e përparme që i shton sofistikimin dhe elegancën dizajnit të përgjithshëm. Ky detaj krijon një bel të ngushtë që rezulton në një përshtatje të këndshme, duke rritur figurën tuaj femërore. Fustani është i bërë nga një pëlhurë e lehtë Venezia që mbulohet bukur në trup dhe përshtatet me lëvizjen tuaj. 'Gema' është një veshje mahnitëse që sjell elegancë dhe stil.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 97% Poliester 3% Elastik

Detajet: Dekolte V

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

________________________

The 'Gema' dress has a V neck which is a flattering neckline that elongates the neck area and draws attention to the face. The dress also features a front detail tie which adds sophistication and elegance to the overall design. This detail creates a cinched waist which results in a flattering fit, enhancing your feminine figure. The dress is made of a lightweight Venezia fabric that drapes beautifully on the body and flows with your movement. The 'Gema' is a stunning piece that exudes elegance and style.

Model is wearing: Size S

Fabric: 97% Polyester 3% Spandex

Details: V Neckline

Care: Machine wash cold

Gema Black Dress
Gema black dress Sale price€89.00