Skip to content

Cart

Your cart is empty

Fiora Black Dress

Sale price€139.00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout

Size:

Fustani 'Fiora' është punuar për t'ju bërë të dalloheni, qoftë kjo një darkë romantike, një festë apo ndonjë ngjarje tjetër. Dekolteja thekson dhe kornizon bukur pjesën e sipërme të trupit. Fustani përmban gjithashtu kupa të vendosura, duke ofruar mbështetje dhe një formë të këndshme. Mëngët e fustanit 'Fiora' janë një pjesë e vërtetë mode. Ato janë të gjera në pjesën e poshtme dhe me gurë shkëlqyes, duke krijuar një siluetë dramatike. Për të rritur më tej bukurinë e fustanit, ai ka një të çarë të hapur në anën e pasme. Fustani 'Fiora' përmbanë elegancë dhe me siguri do t'ju vendosi në qendër të vëmendjes.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Gurë vezullues në mëngë

Përkujdesja: Pastim Kimik

________________

The 'Fiora' dress is crafted to make you stand out, whether it's a romantic dinner, a celebration, or any other event. The neckline accentuates your collarbone and frames your upper body beautifully. The dress also features built-in bra cups, providing both support and a flattering shape. The sleeves of the 'Fiora' dress are a true fashion statement. They are wide at the bottom, creating a dramatic silhouette. To further enhance the allure of the dress, it features an open slit on the back. The 'Fiora' dress embodies timeless elegance and is sure to make you the center of attention.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Stones on the sleeves

Care: Dry Clean Only

Fiora Black Dress
Fiora black dress Sale price€139.00