Skip to content

Cart

Your cart is empty

Emori Watergrass Dress

Sale price€89.00

Fustani ka një siluetë që bie me hijeshi mbi trup, duke e bërë atë të përsosur për një ngjarje zyrtare ose një rast të veçantë. Elementi më dallues i veshjes është pjesa e hapur në anën e djathtë të gjoksit. Ky detaj shton një prekje të pabesueshme dhe unike në dizajn. Pjesa e hapur është krijuar me mjeshtëri për të shfaqur lëkurën. Mëngët e fustanit janë më të gjata se zakonisht, duke u zgjatur pas kyçeve. Kjo gjatësi më e gjatë e mëngëve shton një prekje dramatike në pamjen e përgjithshme. Në përgjithësi, ky fustan maxi kombinon elementët e dizajnit modern me elegancën klasike, duke e bërë atë një zgjedhje të spikatur për çdo rast të veçantë ku dëshironi të lini një përshtypje.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 98% Polyester 2% Spandex

Detajet: Mëng më të gjata

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët.

__________________

The 'Emori' dress has a flowing silhouette that drapes gracefully over the body, making it perfect for a formal event or special occasion. The most distinctive element of the dress is the open section on the right side of the chest. This detail adds a touch of intrigue and uniqueness to the design. The open section is artfully designed to showcase just the right amount of skin while maintaining an air of sophistication. The sleeves of the dress are longer than usual, extending past the wrists. This longer sleeve length adds a touch of drama to the overall look. Overall, 'Emori' dress combines modern design elements with classic elegance, making it a standout choice for any special occasion where you want to make a lasting impression.

Model is wearing: Size S

Fabric: 98% Polyester 2% Spandex

Details: Longer sleeves

Care: Machine Wash Cold

Size:
Emori Watergrass Dress
Emori Watergrass Dress Sale price€89.00