Skip to content

Cart

Your cart is empty

CLARITA BLACK PATENT

Sale price€65.00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout

Size:

Modeli ikonë i platformës 'Clarita' me një takë marramendëse është krijuar për të nxjerrë në pah siluetën femërore, duke i dhënë asaj sensualitet dhe elegancë. Një dekolte e hapur mbështjell butësisht këmbën, duke mbaruar me një dekolte të vogël që nxjerrë në pah gishtat. E përkryer për eventet tuaja.

Lartësia e përafërt e takës: 13.7 cm / 5.39" (inch)

Lartësia e përafërt e platformës: 4 cm / 1.57" (inch)

Materiali: Lëkurë e shkëlqyer

Ngjyra: E zezë

* Rekomandohet një numër më i vogël se numri juaj i rregullt

______________________________

The iconic 'Clarita' platform model with a staggering heel is made to highlight the feminine silhouette, giving it sensuality and elegance. A curved décolleté gently encases the foot, plunging down to a revealing toe cleavage that finishes in a sensual peep toe.

Heel Height approx.: 13.7 cm / 5.39" (inch)

Platform Height Approx.: 4 cm / 1.57" (inch)

Fabric: Patent Leather

Color: Black

* One size smaller than your usual size is recommended

CLARITA BLACK PATENT
Clarita black patent Sale price€65.00