Skip to content

Cart

Your cart is empty

Catherine Red Dress

Sale price€89.00

Fustani 'Catherina' është një vepër e mrekullueshme që kombinon sofistikimin me një prekje elegance. Fustani ka një qafë të gjatë të bukur, që shton një element të veçant në dizajnin e tij. Ajo që dallon fustanin 'Catherina' janë detajet unike prej rrjete. Një nga veçoritë tjera të fustanit 'Catherina' është pjesa e këmbës e hapur, duke shtuar një prekje të guximshme. Kombinimi i qafës së gjatë, detajeve prej rrjete, dhe pjesa e këmbës e hapur krijon një harmoni të përsosur mes elegancës dhe sofistikimit, duke e bërë atë një zgjedhje ideale për rastet e veçanta kur dëshironi të lini një përshtypje të gjatë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Polister 5% Elastik

Detajet: Detaje prej rrjete

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët.

_______________________

The 'Catherina' dress is an exquisite and captivating piece that combines sophistication with a touch of allure. The dress features a stylish turtle neck, adding an element of grace to its design. What sets the 'Catherina' dress apart is its unique mesh detailing, strategically placed to enhance its appeal. One of the standout features of the 'Catherina' dress is its open leg, adding a daring and sensual touch to the ensemble. The combination of the turtle neck, mesh detailing, and open leg creates a perfect balance between elegance and allure, making it an ideal choice for those special occasions where you want to make a lasting impression.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Mesh detailing

Care: Machine Wash Cold or Dry Clean

Size:
Catherine Red Dress
Catherine Red Dress Sale price€89.00