Skip to content

Cart

Your cart is empty

1490 10 Eye Boot Black Smooth

Sale price€180.00 Regular price€229.00

Ju do ta gjeni veten duke i përsëritur 'Eye Boot' për vitet në vijim - ato duken shkëlqyeshëm me gjithçka, nga fustanet deri te xhinset. Të bëra prej lëkure të lëmuar, ato kanë lidhëse, një formë rrethore në pjesën para, platformë të gjerë dhe të ulët dhe detaj qepjeje me ngjyrë të verdhë. Ne i duam me funde me gjatësi midi.

MATERIALI: E qëndrueshme dhe jashtëzakonisht e ngurtë në fillim, Lëkura e lëmuar mund të lustrohet me një shkëlqim të mprehtë ose të gërvishtet me mjeshtëri në varësi të preferencës tuaj.

PËRKUJDESJA: 

Fshijeni lehtë me një leckë të lagur dhe mbroni me Mbrojtësin Ultra të Dr. Martens

______________________

You'll find yourself reaching for 'Eye Boots' on repeat for years to come - they look great with everything from dresses to jeans. Made from smooth leather, they have a lace-up fastening, a round toe, flat rubber sole and yellow stitching detail. We like them with midi skirts.

MATERIAL: Durable and famously stiff to start, our Smooth Leather can be polished to a dapper shine or artfully scuffed-up depending on your preference.

CARE INSTRUCTIONS:
Lightly wipe with a damp cloth and protect with Ultra Protector from Dr. Martens

Size:
1490 10 Eye Boot Black Smooth
1490 10 Eye Boot Black Smooth Sale price€180.00 Regular price€229.00