Skip to content

Cart

Your cart is empty

1460 Black Blizzard Wp

Sale price€190.00 Regular price€239.00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout

Size:

Ne e dimë se është e vështirë t'i rezistosh një palë tjetër çizmesh të zeza, veçanërisht ' 1460 Black Blizzard Wp'. Të bëra prej lëkures të lëmuar, ato kanë formë të rrethore. Janë të vendosura në një platformë të gjerë dhe kanë lidhëse në pjesën para. Vishini ato me fustane.

MATERIALI: Lëkurë e plotë e lëmuar, me fije aniline

Përkujdesja: 

Pastroni papastërtitë duke përdorur një leckë të lagur dhe lëreni të thahet, më pas aplikoni Dr.Martens Wonder Balsam, shtoni në këpucë duke përdorur aplikuesin e sfungjerit.

_____________________

We know it's hard to resist another pair of black ankle boots, especially the ' 1460 Black Blizzard Wp'. Made from smooth leather, they have round toes. nThey're stacked on flat sole and have front lace-up fastening. Wear them with tailoring or flowy dresses - your outfit will be all the cooler for it.

MATERIAL: Smooth Full Grain Leather with Aniline finish

CARE INSTRUCTIONS:
Clean away dirt using a damp cloth and allow to dry, then apply Dr.Martens Wonder Balsam, add to shoes using the sponge applicator.

Save 21%
1460 Black Blizzard Wp
1460 black blizzard wp Sale price€190.00 Regular price€239.00