Shoe Dazz

WINNIE NUDE

€59

Takat e përsosura për pushime dhe evente duhet të kenë dy gjëra: të jenë komode dhe magjepëse. Sandalja 'Winnie' është bërë nga materiali plastike PVC dhe një takë transparente. Vishini me një fustan apo fund.

Lartësia e përafërt e takës: 11 cm / 4.33" (inch)

Ngjyra: Nude

______________________

The perfect vacation and wedding ready heels should be two things: comfortable and glamorous. The 'Winnie' sandal heel is made from clear PVC featuring a block clear heel. Slip yours on with everything from dresses to skirt suits.

Heel Height Approx.: 11 cm / 4.33" (inch)

Color: Nude

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed