Skip to content

Shporta

Shporta juaj eshte bosh

Willow Denim Blue Dress

Sale price€39,00 Regular price€69,00

Tax excluded.


'Willow' është një fustan nga një pëlhurë elastike që ofron rehati dhe lehtësi në lëvizje. Fustani është dizajnuar për të qenë i gjithanshëm dhe i lehtë për t'u veshur, duke e bërë atë të përshtatshëm për raste të ndryshme. Me një detaj të lidhur të përparmë që shton një prekje interesante dhe unike në veshje dhe një element interesant. Ky detaj unik thekson stilin e përgjithshëm të fustanit, duke e bërë atë të dallohet. Ky fustan mund të kombinohet në varësi të rastit, mund të shoqërohet me taka, sandale, apo edhe atlete për të krijuar pamje të ndryshme. 'Willow' është një opsion elegant dhe i gjithanshëm për dikë që kërkon një fustan të lehtë për t'u veshur që mund të vishet për raste të ndryshme.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 82% POLYESTER 18% ELASTANE

Detajet: Përshtatje të ngushtë

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

______________________

The 'Willow' dress is a stretchy midi length dress made from a stretchy fabric that provides comfort and ease of movement. The dress is designed to be versatile and easy to wear, making it suitable for various occasions and body types. Featuring a twisting front detail that adds an interesting and unique touch to the dress and an element of visual interest. This unique detail enhances the overall style of the dress, making it stand out and adding a touch of sophistication. This dress can be dressed up or down depending on the occasion, it can be paired with heels, sandals, or even sneakers to create different looks. The “Willow“ is a stylish and versatile option for someone seeking an easy-to-wear dress that can be dressed up or down for different occasions.

Model is wearing: Size S

Fabric: 82% POLYESTER 18% ELASTANE

Details: Slim fit 

Care: Machine Wash Cold

Size:
Save 43%
Willow Denim Blue Dress
Willow Denim Blue Dress Sale price€39,00 Regular price€69,00