Skip to content

Cart

Your cart is empty

Solana Pine Green Dress

Sale price€59.00 Regular price€89.00

Një fustan mahnitës, modest që nxjerr në pah sofistikim ashtu edhe elegancë, ideal për ato raste të veçanta kur dëshironi të bëni një pamje të rafinuar. Ky fustan 'Solana' është krijuar për të tu përshtatur me stilin tuaj, duke ju lejuar të bini në sy dhe duke ruajtur një ndjenjë modestie. Fustani 'Solana' ka një dekolte të lartë me një prerje të hapur në pjesën para. Kompletoni veshjen tuaj duke e shoqëruar këtë fustan me aksesorë ngjyrë ari.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 92% POLYESTER 8% SPANDEX

Detajet: Pjesa para e hapur  

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët.

________________________

A stunning, modest dress that exudes sophistication and elegance, ideal for those special occasions when you want to make a refined statement. This 'Solana' dress is designed to celebrate your grace and style, allowing you to stand out while maintaining a sense of modesty. It features a close neckline with an open cut in the front. Complete your outfit by pairing this dress with gold-colored accessories.

Model is wearing: Size S

Fabric: 92% POLYESTER 8% SPANDEX

Details: Open cut in the front

Care: Machine Wash Cold

Size:
Solana Pine Green Dress
Solana Pine Green Dress Sale price€59.00 Regular price€89.00