Label Nue

Serenity Black Dress

€55

Fustani 'Serenity' është kaq elegant dhe femëror. Prerë nga materiali saten me shkëlqim duke e bërë veshjen perfekte për ngjarjet e verës. Karakteristikë është pjesa lartë e fustanit e lëshuar dhe rripat e hollë. Ne e duam mënyrën se si ky fustan paraqet format tuaja trupore derisa ju ecni. Vishini me taka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% POLYESTER

Detajet: Material saten me shkëlqim

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët ose Pastrim Kimik

______________________

The 'Serenity' dress is so elegant and feminine. Cut from glossy satin material making it the perfect dress for summer events. Features draped cowl neckline and thin straps. We love the way that the side split shows just a flash of the thigh as you walk. Wear yours with heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% POLYESTER

Details: Glossy satin material

Care: Machine Wash Cold or Dry Clean

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed