Label Nue

Sember Oatmeal Dress

€62

Vishuni për të lënë përshtypje në fustanin tonë 'Sember'. Bërë nga një pëlhurë lëkure që përshtatet në mënyrë të përkryer në trupin tuaj. Me një korse të vendosur diskrete që ofron mbështetje dhe formësim, 'Sember' është dizajnuar për të siguruar që ju të nxirrni pamjen tuaj magjepsës këtë sezon feste. Pjesa poshtë e fustanit ka gjatësi mini elegante duke krijuar formën perfekte në trup. Visheni me taka të larta dhe aksesorë minimalë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% Polyester

Detajet: Përshtatje të ngushtë në trup.

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët, Pastrim kimik

____________________________

Dress to impress in our ‘Sember’ dress. Made from leather fabric that perfectly fits your body. With a discreet inbuilt corset to provide support and shaping, 'Sember' was designed to ensure you confidently exude glamour this party season. The skirt falls to an elegant mini length and the ruching is super flattering. Wear yours with high heels and minimal accessories.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% Polyester

Details: Slim fit

Care: Machine wash in low temperature, Dry clean

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed