Label Nue

MORISA LAVENDER SET

€139

Një set dy pjesësh krijuar nga një pëlhurë super e butë dhe ka formë perfekte. Seti 'Morisa' ka pjesën e epërme në formë korseti, me përshtatje të ngushtë i cili vërtet e fikson figurën trupore. Pjesa e poshtme ka përshtatje të ngushtë në trup dhe gjatësi deri nën gjunjë. Duket mahnitës me këpucë transparente.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% POLYESTER 5% RUBBER

Detajet: Set dy pjesësh

Përkujdesja: Pastrim Kimik

__________________________

A timeless two-piece set with a super soft fabric. The 'Morisa Set' features a bodice with incredible corsetry boning that really cinches the figure. Comfortable body-hugging fit and it looks amazing with clear heels or pumps.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% POLYESTER 5% RUBBER

Details: Two Piece Set

Care: Dry Clean Only

Size:
Sasia:

Standard Shipping Kosovë: Falas | 24 - 48 orë

Shqipëri:  €4.00 | 2 - 3 ditë pune

Maqedoni: €5.00 | 3-5 ditë pune

Politikat e Ndërrimit të Produkteve për porositë nga Kosova, Shqipëria dhe Macedonia: Të hollat nuk mund të kthehen pas pranimit të porosisë. Për produktet me çmime të rregullta mund të bëhet kërkesa për ndërrim brenda 48 orëve pas pranimit të porosisë. Ndërrimi mund të bëhet vetëm me produktin me çmim të njëjtë apo më të lartë. Transporti për ndërrimin do të ngarkohet tek klienti. Produktet me çmime të zbritjes nuk mund të ndërrohen as të kthehen.

Express shipping: Ne ofrojmë shërbime ndërkombëtare transporti përmes DHL Express Worldwide. Transporti Express Internacional fillon nga €30, kostot e transportit llogariten bazuar në vendndodhjen gjeografike të adresës së dorëzimit dhe peshën totale të porosisë. Porositë ndërkombëtare përafërsisht kërkojnë 4-6 ditë pune për të arritur pasi porosia juaj të jetë larguar nga depoja jonë.

Standard Shipping (internacional): Transporti Standard fillon nga €5.10, kostot e transportit llogariten bazuar në vendndodhjen gjeografike të adresës së dorëzimit dhe peshën totale të porosisë. Porositë ndërkombëtare përafërsisht kërkojnë14-20 ditë pune.

Ju lutem vini re, klienti/ pranuesi bartë përgjegjësinë për të gjitha tarifat tatimore dhe doganore për porosinë e tyre. Label NUE nuk trajton ose nuk ngarkon doganat dhe tarfiat e detyrimeve më pare për shtetin tuaj.

Të gjitha porositë Internacionale (duke mos perfshirë Shqiperinë dhe Maqedoninë e Veriut), jane FINALE. Kjo do të thote se ato nuk mund të refuzohen pasi te jene postuar, në të kundërt, ne nuk rimbursojmë pagesën.

Porositë Internacionale mund te gjurmohen përmes Numrit te Gjurmimit të cilin e merrni pasi të procesohet porosia juaj. Në momentin që porosia juaj postohet, ne nuk mbajmë pergjegjësi nëse pakoja ndalohet për kontroll të metejshëm nga Dogana e shtetit tuaj. Në raste të tilla, ju duhet të kontaktoni zyrën përkatese për të kuptuar kushtet dhe procedurat e tërheqjes së porosisë.

Për shkak të Pandemisë Globale, Covid-19, vonesat janë të mundshme dhe kjo çështje nuk është nën kompetencat tona.

FALEMINDERIT PËR MIRËKUPTIM!

Per çdo pyetje apo informatë shtesë ju lutem na kontaktoni në:

info@labelNUE.com ose Viber | Whatsapp: +383 49 273 688 

You may also like

Recently viewed