Label Nue

Irisa Chocolate Dress

€69

'Irisa' është fustani më i bukur që ju nevojitet në garderobën tuaj. Përmban materialin e ndërthurur në pjesën para, përshtatje përfekte në trup dhe një gjatësi maksimale. Fundi maxi është ultra klas dhe super komod për t'u veshur. Visheni me taka neutrale.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 51.5% VISCOSE 26.5% POLYESTER 22% NYLON

Detajet: Detaj të ndërthurur

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

__________________________

The 'Irisa' is the prettiest dress you need in your closet. Features a beautiful draped twist on the front, body-hugging fit, and a maxi length. The maxi skirt keeps it ultra classy and super comfortable to wear. Wear yours with neutral heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 51.5% VISCOSE 26.5% POLYESTER 22% NYLON

Details: Twist detail

Care: Machine Wash Cold

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed