Label Nue

Eda Cream Set

€139

'Eda' set është një stil elegant. E prerë nga një pëlhurë e shëndritshme sateni, ky set ka pantallona me brez elastik për një përshtatje të rehatshme dhe një këmishë që ka detaje si jakë dhe butona. E pershtatshme per dreka, darka dhe në dalje nate.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% polyester

Detajet: Set dy pjesësh

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

__________________________

The 'Eda' is a statement chic style. Cut from lustrous satin fabric, this easy-to-wear set is complemented with fitted elasticated waistband pants for a flexible fit and a shirt that has traditional details like a notched collar and piping.  Appropriate for brunches, dinners, and night-outs.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% polyester

Details: Two-piece set

Care: Machine Wash Cold

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed