Skip to content

Cart

Your cart is empty

ARIA PEWTER

Sale price€49.00 Regular price€99.00

Platformat joshëse 'Aria' Pewter janë bërë për ju. Këto sandale ju jepin siguri dhe rehati në çdo event. Ato kanë një rrip mbështetës tek kyçi i këmbës dhe një takë të lartë që balancohet nga një platformë e konsiderueshme në pjesën para. Vishni tuajat me një fustan midi, maxi apo pantallona të gjera.

Lartësia e përafërt e takës: 12.8 cm / 5.03" (inch)

Lartësia e përafërt e platformës: 2.5 cm / 1" (inch)

Materiali: Lëkurë Artificiale dhe gurë

Ngjyra: Gri

___________________

The 'Aria' Pewter glamorous platforms are made for you. They are certain to make a statement at your next event. They have a supportive ankle strap and set on a towering block heel that's balanced by a sizeable platform. Wear yours with a midi or maxi dress or wide-leg pants.

Heel Height approx.: 12.8 cm / 5.03" (inch)

Platform Height Approx.: 2.5 cm / 1" (inch)

Fabric: PU Leather and Stones

Color: Pewter

Size:
ARIA PEWTER
ARIA PEWTER Sale price€49.00 Regular price€99.00