Shoe Dazz

ZYZY MINT

€52

Këpucët 'Zyzy' janë stil elegant, që do të ju përshtatet në evente të ndryshme. Këpuca 'Zyzy' përmban take të hollë, maje të hapur dhe detaje me gëzof në pjesën e përparme. Forma para e mprehtë e këpucës do të ju bëjnë të dukeni elegante në çdo veshje.

Lartësia e përafërt e takës: 10.5 cm / 4.13" (inch)

Materiali: Emitim gëzofi e punuar nga dora e njeriut

Ngjyra: E Gjelbër

___________________

The 'Zyzy' mules are the kind of chic, timeless style that will suit a host of occasions. The 'Zyzy' mule features a stiletto heel, pointed toe, and fur detail on the front. The pointed toes will bring a chic touch to any outfit.

Heel Height Approx.: 10.5 cm / 4.13" (inch)

Material: Faux fur upper with man-made sole

Color: Mint

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed