Label Nue

Zuri Black Blazer

€59

Një xhaketë klasike me një rrip shtesë për përshtatje në bel dhe mbështetje ekstra. Tek supet është e drejtuar dhe e formësuar, ka mëngë të gjata. Kombinohet lehtë me pantallona, ​​xhinse ose funde për pamje të ndryshme. Është një element që duhet ta keni në gardërobën tuaj.

Numri i modelës: Modelja ka të veshur numrin S.

A classic tailored blazer shape with an added belt for extra fit and  support .Slightly structured shoulders and long sleeves . Easily paired with pants , jeans or skirts for different looks .A must have classic piece.

Model size: Model is wearing size S.

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed