Label Nue

Yarah Black Set

€72

Ky set është veshja më e rehatshme e përditshmërisë. Ka një përshtatje shumë të thjeshtë në trup me dy pjesë, të epërme dhe poshtme të përshtatshme prej materialit të pambukut. Pantallonat kanë një brez elastik.

Numri qe modelja vesh: Modelja ka të veshur masën M

Materiali: 70%RAYON 30%NYLON

Detajet: Dy pjesësh dhe i butë

Perkujdesja: Pastrim në makinë larëse

______________________________

This Set is the most comfortable everyday outfit. It features a simple and a comfy fit, matching top and joggers both in cotton fabric. Pants have an elastic waistband.

Model Size: Model is wearing size M

Fabric: 70% RAYON 30%NYLON

Details: Two piece set and soft

Care: Machine wash

Size:
Sasia:

Kombinojeni me

You may also like

Recently viewed