ShoeDazz

WINDSOR Blue

€69

Dukuni perfekte në këto këpucë prej sateni. Duke shfaqur një detaj para, pëlhurë saten dhe rripa të zbukuruar në kyçin e këmbës. Gjithashtu ka take stileto. Visheni me një fustan dhe ca aksesorë për një pamje më glamuroze.

Lartësia e përafërt e takës : 12.5 cm/ 5 inches

Materiali: Saten

Ngjyra: E kaltër

________________________________

Stand Out in these embellished satin pump. Featuring a bow front detailing, satin fabric and embellished lace up ankle strap and a stiletto heel. Wear it with you favorite going out outfit for more of a glamorous look.

Heel Height approx. : 12.5 cm/ 5 inches

Fabric: Satin

Color: Blue

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed