Shoe Dazz

WHISPER GREEN

€59

Shtojini këto sandale të mrekullueshme në koleksionin tuaj të këpucëve. Këto sandale lëkure janë të hapura në pjesën para në formë katrore, kanë lidhëse të rregullueshme tek kyçi i këmbës dhe janë me dizajn në formë gjethesh që bëjnë këto këpucë të duken mahnitëse. Vishini ato me xhinse dhe shfaqeni pedikyrin tuaj.

Lartësia e përafërt e takës: 11.5 cm / 4.5" (inch)

Materiali: Lëkurë artificiale me printime gjarpëri

Ngjyra: E gjelbër

_______________________

Make the 'Whisper' sandal a striking addition to your shoe collection. These leather stiletto sandals feature an open square toe, adjustable ankle strap and are playfully topped with leaf appliqué that elevate these 'dream-like' shoes. Wear them with jeans and a matching pedicure.

Heel Height Approx.: 11.5 cm / 4.5" (inch)

Material: Snake print faux leather

Color: Green

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed