Label Nue

Voila Magenta Dress

€69

'Voila' është thjesht fustani perfekt. Prerë nga materiali saten me shkëlqim duke e bërë atë veshjen perfekte për evente. Ky fustan bën që çdo hap i juaji të duket kaq elegant. Karakterizon mëngë elegant të gjëra dhe lidhëse të rregullueshme në belit për të siguruar përshtatjen e duhur. Vishini me taka për një dukje të plotë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% Polyester

Detajet: Lidhëse të rregullueshme në bel

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

______________________

'Voila' is just the perfect dress. Cut from glossy satin material making it the perfect dress for events. This dress makes every step of yours look so elegant. Features chic blouson sleeves and adjustable waist ties to ensure the most flattering fit. Wear yours with heels for a complete look.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% Polyester

Details: Adjustable waist ties

Care: Machine Wash Cold

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed