Shoe Dazz

VITA BLACK

€59

Këpucët 'Vita' të bëra për tu ndjerë unike, japin shkëlqim perfekt për këtë sezon. Me zinxhirë të zbukuruar me kristale në pjesën e përparme dhe shirita të shkurtër rreth kyçit të këmbës, këto këpucë japin dukje tërheqëse.

Lartësia e përafërt e takës: 10 cm / 3.93" (inch)


Materiali: Lëkurë Vegane


Ngjyra: Bezhë

________________________

Made to stand out, the 'Vita' shoes provide brilliant shine for this season. With a crystal-embellished chain in the front and short straps around the ankle, these shoes have no interest in blending in with the crowd.

Height approx.:  10 cm/ 3.93" (inch)


Fabric: Vegan Leather


Color: Nude

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed