Shoe Dazz

VINN NUDE

€69

Ditën apo natën, sandalet tona 'Vinn 'ofrojnë elegancë. Të bëra nga mëndafshi sintetik i lëmuar, këto sandale janë të detajuara me një rrip të hollë në pjesën e kyçit të këmbës dhe një rrip në pjesën para të mbështjellur me kristale. Sandalet 'Vinn' janë një zgjedhje kaq elegante, moderne për evente të ndryshme.

Lartësia e përafërt e takës: 10 cm / 3.93" (inch)

Materiali: Mëndafsh sintetik i lëmuar

Ngjyra: Nude

_______________________

Day or night, our 'Vinn' sandals offer easy glamour. Made from smooth suede, these sandals are detailed with a fine ankle strap that entwines the foot and a coiled loop of sparkling crystals, trussed tight across the toe. The 'Vinn' sandals are such an elegant, modern choice for dinner parties and events.

Heel Height Approx.: 10 cm / 3.93" (inch)

Material: Smooth Suede

Color: Nude

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed