Shoe Dazz

VIKKI BLACK

€52

Këpucat e duhura që ju shkojnë me çdo veshje. Ka një përshtatje super të rehatshme dhe takë të trashë. Lehtë për tu kombinuar me fustane apo xhinse.

Lartësia e përafërt e takës: 11 cm / 4.33" (inch)


Materiali: Sintetik


Ngjyra: E zezë

___________________________

Must have mules that take your outfit to the next level. Has a slip-on styling and a clear thick heel. Easy to match with dresses or jeans.

Height approx.: 11 cm / 4.33" (inch)


Fabric: Synthetic


Color: Black

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed