Label Nue

Vette Pink Skirt

€59

Fundi midi 'Vette' është një nga veshja më e ndritshme, më e guximshme dhe më e bukur e këtij koleksioni. E dizajnuar në një nuancë rozë, ky fund është kaq i gjithanshëm. Prerë nga një pëlhurë e hollë e gomës me teksturë për një përshtatje perfekte dhe bie në gjatësinë e duhur midi. Visheni me një bluzë të bardhë dhe një palë taka transparente.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% polyester

Detajet: Përshtatje e ngushtë në trup

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

____________________________

The 'Vette' midi skirt is one of the brightest, boldest and prettiest pieces from this collection. Designed in a stunning uplifting pastel pink hue, this skirt is so versatile. Cut from a slinky fabric for more of a flattering fit and falls to just the right midi length. Dress it up with a cute white crop top and a pair of clear heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% polyester

Details: Slim fit

Care: Machine Wash Cold

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed