Shoe Dazz

VALENTINA BLACK

€69

 Sandalet 'Valentina' janë shumë elegante. Këto sandale janë të detajuara me kristale të shkëlqyeshme, të bëra prej lëkures të butë, duke duke i bërë ato një zgjedhje glamuroze për mbrëmjet e natës. Kombinojini me fustanin tuaj të preferuar.

Lartësia e përafërt e takës: 11 cm / 4.33" (inch)

Materiali: Lekurë Artificiale, Gurë dhe Shaull prej Gome

Ngjyra: E zezë

______________________ 

'Valentina' sandals trace elegant curves along the arches of your feet. These sandals are detailed with shimmering crystals, made from soft leather and making them a glamorous choice for the evening. Style yours with your favorite dress.

Heel Height approx.: 11 cm / 4.33" (inch)

Fabric: PVS and Stones

Color: Black

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed