Label Nue

Valenica Royal Pants

€45

Pantallonat 'Valencia' janë padyshim ato që ju nevojiten tani. Këto pantallona janë me bel të lartë, janë të gjata dhe kanë një përshtatje të rehatshme. Këto pantallona kombinohen me gjithçka dhe duken shumë bukur me një bluzë të thjeshtë apo të shkurtër dhe me disa take nude.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 90% Cotton, 10% Spandex

Detajet: Përshtatje të ngushtë në trup

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse

_______________________

The 'Valencia' Pants are definitely what you need right now. They're cut to sit high on the waist and have a comfortable, slim fit through the legs. These pants go with everything and we love them combined with a top or a simple shirt and some nude heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 90% Cotton, 10% Spandex

Details: Slim fit

Care: Machine wash

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed