Shoe Dazz

Vagabond White

€29

Arrini rehati perfekte me këto sandale të rrafshëta klasike. Kanë ngjyra neutrale dhe detaj të mbledhur në pjesën e para. Visheni me fustan apo edhe me xhinse.


Materiali: Sintetike


Ngjyra: E bardhë

__________________________

Feel comfy in these gorgeous slides. Featuring neutral colors and braided detail on the front. Wear them with a dress or jeans.


Fabric: Synthetic


Color: White

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed