ShoeDazz

ULTRA GREY

€29

Asgjë nuk është më e rehatshme dhe komode sesa pantolfat ‘Ultra’, dhe këto janë më të preferuarat për momentin. Shumë të buta dhe të rehatshme që mund t’i veshni çdo ditë.

Materiali: Gëzof artificial

Ngjyra: Hiri

____________________________

Nothing is better and cozier than a fluffy pair of slippers, these are our faves right now. Super soft and comfortable to wear anytime.

Fabric: Faux Fur

Color: Grey

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed